vrijdag 1 mei 2009

Totale controle

Guillotines in aanbouw? Eindtijd

14 Juli 2008 23:29:37
Nieuws uit Amerika, Pamela Schuffert in groot gevaar Maatschappij/Internationaal Maatschappij / Politiek 30 Juni 2008 00:19:15
Nieuws uit Amerika: Alarmbericht:
Pamela Schuffert in groot gevaar
ONTHULLING GUILLOTINES: LEGERSERGEANT OP DE VLUCHT, MILITAIREN OPGEPAKT
Geschreven door R v G


Pamela Schuffert, reporter over de Nieuwe Wereld Orde-concentratiekampen en de komende Staat van Beleg, is in groot gevaar. Vandaag, 23 juni 2008, ontving ik een alarmbericht van Pamela, waarin ze vraagt om gebed en om het verspreiden van deze boodschap. Hieronder leest u de vertaling van haar e-mail:

Staf Sergeant/Legeropzichter/Special Operations man uit Fort Lewis Washington die ik zojuist ontmoette, terwijl ik op reis was van Montana naar North Carolina, onthult: “De guillotines bestaan echt en ik zou mijn mannen van mijn peleton volgende week juist gaan trainen om ze te gebruiken in hoog geclassificeerde operaties te Fort Lewis… Totdat je mij vertelde dat ze gebruikt zullen gaan worden voor mijn mede Amerikanen onder de komende Staat van Beleg!”.


Op dit moment worden hij en de mannen aan wie hij over ons gesprek verteld heeft (waarin ik vertelde hoe de guillotines tegen hun mede Amerikanen gebruikt zullen gaan worden) opgepakt en als honden opgespoord… Humvees en helicopters omringen hun huizen… Militaire lonen en alle toegang tot bankrekeningen en credit cards zijn afgesneden… en nu is hij (de sergeant; RvG) op de vlucht! Al deze dingen gebeuren nu omdat ze de waarheid over de Staat van Beleg en de guillotines door mij hebben ontdekt, en omdat ze overeen zijn gekomen om nooit mee te gaan in deze afschuwelijke NWO agenda!

-Pamela Schuffert reporting live from NORTH CAROLINA
Ik reed met een bus van Butte Montana naar North Carolina, toen ik een jonge man ontmoette die gekleed was in een vol en indrukwekkend leger-opzichters uniform. Hij droeg zijn 445 mag geweer en vele messen en verscheidene telefoons en militaire rugzak en andere toerusting. Hij vertelde mij dat hij een Staf Sergeant was uit Fort Lewis! Fort Lewis is de plaats waar al lange tijd vele moderne guillotines zijn opgeborgen, voor het gebruik in de Staat van Beleg. Ik begon dingen uit hem te trekken en vertelde hem dat ik alles wist over de moderne guillotines in Fort Lewis. Hij was geschokt! Hij zei: “Hoe weet je dat…? Dit is uiterst geheime informatie!”. Hij zei toen dat hij een Christen was. Ik zei hem dat het Amerikaanse Militaire systeem jonge mannen zoals hem niet zou vertellen dat deze guillotines in de toekomst gebruikt zullen gaan worden voor Amerikanen en Christenen tijdens de Staat van Beleg, om alle Nieuwe Wereld Orde verzetters te onthoofden. Hoe langer hij luisterde, hoe bozer hij werd.

Hij gebruikte een paar krachttermen en zei: “Ze hebben ons nooit verteld dat dit gebruikt zou gaan worden voor Amerikanen onder de Staat van Beleg… om af te komen van alle Christenen en Nieuwe Wereld Orde verzetters! We dachten dat ze gebruikt zouden worden in Irak of zo!”. Hij vroeg mij toen om hem meer en meer te vertellen. Hij zette mij zelfs op de film. Uiteindelijk, toen hij enorm boos was over hoe ze misleid en gehersenspoeld waren, vertelde hij mij: “Ik zal NOOIT in deze Nieuwe Wereld Orde agenda meegaan! Ik ben een CHRISTEN! Ik zal contact opnemen met mijn mannen in mijn peleton (64 mannen) en met degenen die ik kan vertrouwen, die Christen zijn, en ik zal ze de waarheid vertellen. Ik zou volgende week juist naar Fort Hood gaan voor meer Special Operations training, en dan terugkeren om mijn mannen te trainen in hoe ze deze guillotines moeten gebruiken! Er is een speciaal ondergronds trainingscentrum waar de guillotines staan… We mogen geen camera’s meenemen of mobiele telefoons et cetera, vanwege hoge veiligheidsnormen en zwijgplicht wat betreft deze guillotines. Ze zijn 1,98 meter hoog, met handbeteugeling en een plaats voor het hoofd van een persoon terwijl die staat. We zouden poppen gebruiken om mee te oefenen… Maar nu weiger ik deze taak en zal ik contact opnemen met de mannen onder mij die ik kan vertrouwen… die ook niet meegaan met deze NWO agenda en eruit willen komen en met Humvees, wapens en alles waar we onze hand op kunnen leggen, deze NWO agenda zullen bevechten!

In Indianapolis gingen we uit elkaar. Ik was benieuwd naar de afloop.

Ik zou er gauw achter komen! Ik belde hem de volgende dag op. Hij vertelde mij dat hij met zijn zus en zijn familie had gesproken en dat ze geschokt waren…. Ze zijn allen militairen… Ze vroegen hem: “Hoe ben je achter deze NWO Staat van Beleg agenda gekomen…? Het is allemaal uiterst geheime informatie!”. Toen hij hen over mij vertelde (ik had hem een kopie van mijn Airman Magazine gegeven, waarin een cartoon stond van mijn beroemde vader die bij de United States Air Force (USAF) zat), zei hij dat zijn tante die ook bij de USAF zit, mijn naam in de USAF geheime dienst computers zou invoeren om te zien waar ik sta ten opzichte van de USAF. Hij vertelde mij: “Mijn tante zei dat jij Rood Gevlagd bent (onderworpen aan arrestatie en ondervraging) en door de USAF geclassificeerd bent als een dreiging voor de nationale veiligheid!”.

Deze Legeropzichter vertelde mij dat als hij aan de kant van de NWO agenda had gestaan, hij als Legeropzichter onder de hoogste Veiligheidsverklaring en vele Special Operations Trainingen geautoriseerd was om mij uit de bus weg te voeren en neer te schieten, omdat ik op de hoogte was van deze geheime informatie… Of hij had de dichtstbijzijnde militaire basis kunnen bellen om ervoor te zorgen dat er voertuigen zouden komen om mij onmiddellijk te arresteren en weg te voeren voor ondervraging en beëindiging van mijn leven. Dat toont wel aan hoe geheim mijn inside onderzoek en informatie in werkelijkheid is!

En gisteren, toen ik hem belde, had hij mij nog meer schokkend nieuws te vertellen: “Ik ben op de vlucht nu… ze proberen mij op te pakken… en mijn USAF zus ook! Ons salaris en militaire dienstverlening en bankrekeningen zijn allemaal geblokkeerd… We kunnen nu nergens meer toegang krijgen! Ze arresteren op dit moment de helft van de mannen uit mijn peleton: de mannen waar ik mee sprak en die ermee instemden om nooit mee te gaan in de NWO Staat van Beleg agenda… Al hun loon en dienstverlening en bankrekeningen zijn afgesneden… Militaire helicopters en Humvees begeven zich nu rond hun huizen. Ze worden in de gaten gehouden en één voor één opgepakt… Eén man uit mijn peleton verdedigde zichzelf toen ze in zijn huis inbraken en schoot op vijf militairen die probeerden om hem te pakken en hem te arresteren. Sommigen zijn gedood. Mijn zus en ik zijn nu op de vlucht… ze zitten achter ons aan…”

Ik ben nu veel aan de telefoon met Staf Sergeant Donnie. Zijn tante die mijn naam in de USAF computers invoerde, wordt nu ondervraagd door de USAF autoriteiten. Ik ben er zeker van dat ze kwaad op mij zijn! Het is goed mogelijk dat ze nu naar mij op zoek zijn wegens dit militaire schandaal waar ik midden in zit!

Verspreid dit aan iedereen! Deze dappere militaire mannen betalen de hoogste prijs door te zeggen dat ze nooit mee zullen gaan met deze NWO militaire agenda om onschuldige Amerikanen te vermoorden en om onze Grondwet, onze vrijheden en de gelovigen te vernietigen. Bid nu voor Staf Sergeant Donnie Boysel en zijn zus en voor de mannen die ze nu als honden aan het opsporen zijn om ze te ondervragen en te vermoorden!

Bid ook voor mij! Het is goed mogelijk dat ik spoedig opgepakt word voor mijn rol in dit militaire schandaal. Bid voor de genade van Jezus om mij te bewaren in deze hele situatie! Verspreid dit belangrijke nieuws aan iedereen op je e-mail lijst! En nu weet je het… de guillotines zijn realiteit! De Staf Sergeant vertelde mij dat ze overal zijn… in Fort Hood, Fort Bragg, Fort Lewis… in alle Amerikaanse militaire bases, inclusief in Duitsland waar hij gestationeerd is geweest.

-Pamela Schuffert reporting LIVE from across the nation

Laten we de boodschap van Pamela zeer serieus nemen en beseffen dat we in zeer gevaarlijke tijden leven. Laten we NU opstaan en onze medemens wakker maken. De tijd dringt: een Staat van Beleg en een Amerikaanse holocaust lijken steeds dichterbij te komen.

Bron: Stormwaarschuwing
reageer bewerk geef kudos verstuur kopieer bekeken x 37

Onthullingen over vernietigingskamp Indiana Eindtijd 14 Juli 2008 23:00:55
Onthullingen over vernietigingskamp Indiana
Voormalige CIA-ers: Kamp kan 26.000 mensen per dag verwerken

(Let op!: Dit is geen prettig verhaal, maar deze waanzin moet aan het licht komen, zodat de burgers en goede bestuurders massaal wakker worden)

Eén van de vele concentratie- en vernietigingskampen in Amerika is het kamp in Beech Grove, Indiana (zie de 7 minuten durende video onderaan dit artikel). Aangezien ik meerdere malen reacties tegenkom van mensen die menen dat het om een gewoon bedrijventerrein o.i.d. gaat, geef ik u hier een bevestiging van de ware aard van het terrein, en wel van Pamela Schuffert:

“Volgens verscheidene bronnen, voormalige CIA-ers die ik persoonlijk geïnterviewd heb, zal het kamp op de volgende manier gaan werken: politieke en religieuze verzetters tegen de Nieuwe Wereld Orde zullen 24 uur per dag opgepakt worden in heel Amerika tijdens de Staat van Beleg. Ze zullen geketend worden in gevangeniswagons waarin ketenen zitten, en getransporteerd worden naar dit FEMA vernietigingskamp.

Vier wagons zullen per keer in de enorme gebouwen geplaatst worden die gemaakt zijn om gevangenen te vergassen en te doden. Het gebouw zal dan afgesloten worden. Het dodelijke AGA gas zal in het gebouw vrijgelaten worden. Binnen 20 seconden (volgens CIA bron Larry …) zullen mensen beginnen te sterven.

Als de gevangenen eenmaal geëxecuteerd zijn, zullen enorme afvoer-ventilators het dodelijke gas uit het gebouw zuigen. Daarna zullen de werknemers de lichamen van de wagons halen, hen cremeren en de wagons schoonmaken. Dan zullen werknemers uitgezonden worden om meer gevangenen op te pakken die reeds gemarkeerd zijn voor arrestatie en vernietiging op computers van de overheid”.

Foto: AGA gastank bij de faciliteit te Beech Grove

Verder vertelde Pam mij:
“Ik ben meer dan eenmaal op deze locatie van dit gas/crematoriumkamp geweest en heb intens getreurd en gebeden. Mijn CIA insiders vertelden mij dat dit inderdaad een gas/crematoriumkamp is, gemaakt om iedere 24 uur 26.000 religieuze en politieke verzetters tegen de North American Union/New World Order/EU te vermoorden”.

“Weet je dat, wanneer je de locale bewoners van Beech Grove vraagt over deze plaats, ze zowaar toegeven dat dit een kamp is om in de toekomst Christenen te vermoorden?”.
“De staat Indiana is een belangrijke staat voor satanisten. Vele satanisten leven in deze staat en ze hebben ten volle deel aan de Nieuwe Wereld Orde en ze weten het.

Ze geven toe dat de Christenen de grootste dreiging en tegenstanders zijn van hun Nieuwe Wereld Orde”.

Ook volgens insider Al Cuppett gaat het hier om een vernietigingskamp: “They’re only going to handle category one and two (RED and BLUE) people there” (Ze behandelen hier alleen de categorie één en twee (ROOD en BLAUW) mensen). Voor de duidelijkheid: er zijn geheime lijsten klaar waarop mensen staan die opgepakt en vermoord gaan worden.

Die lijsten noemt men de “Rode en Blauwe Lijst”. Cuppett zegt: “Under martial law, this facility could be immediately used as an SS-style termination gas chamber” (Onder de Staat van Beleg kan deze faciliteit direct gebruikt worden als een SS-stijl vernietigings-gaskamer). Cuppett verwacht dat de toekomstige werknemers allen buitenlanders zullen zijn.

Dat komt overeen met de berichten dat zeer veel buitenlandse troepen in Amerika gestationeerd zijn om straks Amerikanen op te pakken.

Op onderstaande (7 minuten durende) video ziet u beelden van het vernietingskamp, inclusief Nederlandse vertaling.

René van Ginkel (http://weeswaakzaam.punt.nl)

The End Time World News / Stormwaarschuwing

(Xander, tip van Geoffrey)


Bouwen van concentratiekampen Eindtijd 14 Juli 2008 22:13:34
ConcentratiekampenEr is niets veranderd sinds de Tweede Wereldoorlog...FEMA, voor het welzijn van mensen?Voor wie nog nooit van FEMA gehoord heeft wil ik de volgende “officiële” versie laten lezen (gedeelten van Wikipedia): ”De Federal Emergency Management Agency (Federale Noodtoestand Bestuur Instantie) oftewel FEMA is een regeringsinstelling in de Verenigde Staten. In hoofdzaak reageert FEMA op iedere ramp die zich voordoet in de Verenigde Staten die als federaal rampgebied verklaard is door de president van de Verenigde Staten.FEMA coördineert het werk van federale-, staats-, en locale besturen in het reageren op overstromingen, orkanen, aardbevingen, en andere natuurrampen. FEMA voorziet in financiële assistentie aan individuen en overheden om huizen, zaken en publieke faciliteiten te herbouwen; FEMA traint brandweermannen en noodtoestand-medische professionals en financiert noodtoestand-gereedheid door heel de Verenigde Staten en zijn territoria”. Het klinkt allemaal prima en onschuldig. Maar is FEMA werkelijk bezorgd om het welzijn van de burgers? Of heeft de organisatie andere plannen, die wel eens heel wat duisterder kunnen zijn dan de mensen denken?Het geheime Nazi bestuur van AmerikaFEMA wordt wel gezien als het machtigste bestuurssysteem van Amerika. Sommigen noemen het wel "het geheime bestuur" van Amerika. Om de macht van FEMA aan te tonen volgen hier enkele "executive orders" die al geruime tijd in de kast liggen: bevelen die uitgevoerd en tot wet verheven worden wanneer de president van Amerika er de toestemming voor geeft:EXECUTIVE ORDER 10990 staat de regering toe om alle vormen van transportatie en de controle over snelwegen en zeehavens over te nemen.EXECUTIVE ORDER 10995 staat de regering toe om zich meester te maken van de communicatie media en de controle daarover te nemen. EXECUTIVE ORDER 10997 staat de regering toe om alle elektriciteit, gas, petrolium, brandstoffen en mineralen over te nemen. EXECUTIVE ORDER 10998 staat de regering toe om alle voedselbronnen en boerderijen over te nemen. EXECUTIVE ORDER 11000 staat de regering toe om burgers te mobiliseren voor werkbrigades onder leidinggevend toezicht van de regering. EXECUTIVE ORDER 11001 staat de regering toe om alle gezondheids-, educatie- en welzijnsfuncties over te nemen. EXECUTIVE ORDER 11002 benoemd de Directeur-Generaal der Posterijen om een nationale registratie van alle personen teweeg te brengen. Wie op de hoogte is van de plannen voor een Nieuwe Wereld Orde zal direct begrijpen waartoe deze regels opgesteld zijn. In zeer korte tijd kan er een complete politiestaat gecreëerd worden en kan de gehele bevolking rechtmatig in slavernij gebracht worden. Laten we, met deze informatie achter de hand, eens gaan kijken naar de kampementen van de FEMA.Want waar het mij speciaal om te doen is, is het feit dat de FEMA vele kampementen heeft gebouwd. Deze kampementen moeten in tijden van nood dienen voor het vastzetten van gevangenen. Zijn deze kampen (schattingen van het aantal lopen richting de duizend over heel de VS) werkelijk zo onschuldig? Zijn ze werkelijk bedoeld voor "terroristen"? Of zullen ze dienen voor de "opvang" van weerbarstige burgers die zich verzetten tegen de Nieuwe Wereld Orde en zodoende een "bedreiging" zijn voor de samenleving...? Hier volgen enkele foto's van hedendaagse FEMA kampementen:Al de kampen hebben spoorwegfaciliteiten en wegen die er naartoe leiden. Iemand die gewerkt heeft voor een kamp heeft te kennen gegeven dat de treinwagons dienen als gevangenissen en betaald zijn door de Verenigde Naties. Vele kampen hebben ook een luchthaven dichtbij. De meerderheid kan 20.000 gevangen bergen en het grootste kamp is momenteel in Fairbanks, Alaska waar zo'n 2 MILJOEN mensen gehouden kunnen worden. Diverse kampen zijn uitgerust met gaskamers en crematoria. Getuigenis van een ex-medewerkerDe volgende citaten komen van een ex inspecteur voor het Departement van Defensie die nu Christen is:"Deze faciliteiten, vele in afgelegen gebieden door het hele land, zijn opgezet om concentratie/detentiekampen te worden, compleet met gaskamers, voor wie zich verzet en voor dissidenten (= andersdenkenden). Algemeen gesproken zijn ze opgezet voor dissidenten die niet meegaan met de Nieuwe Wereld Orde. Degenen 'die zich verzetten' zijn wapeneigenaars die weigeren hun wapens in te leveren; de dissidenten zijn Christenen, Patriotten en Constitutionelen". Hij vertelt dat er gewerkt wordt met rode en blauwe zones in de zogenaamde doodskampen. Mensen die op de rode of blauwe lijst staan zullen (volgens plan) zonder pardon geëxecuteerd worden."In juni van 1996, kreeg een FBI agent de 'Regio Drie Blauwe Lijst' in bezit (van een CIA agent), en vond zijn eigen naam erop, en die van verschillende anderen die hij kende in Virginia. De Regionale Blauwe Lijst geeft aan dat de namen op de blauwe lijst opgepikt zouden worden “binnen zes weken van de feitelijke staat van bezet afkondiging”. Dit komt bijna tot op de letter overeen met het Nazi rood/blauw lijstbeleid". Ook vertelt hij dat er 300.000 Soviet troepen in Amerika zijn om straks (als de staat van beleg, de Nieuwe Wereld Orde doorbreekt) te helpen mensen op te pikken voor de concentratiekampen.Over degenen die dit alles organiseren zegt hij:"Degenen die al deze dingen doen opereren vanuit de hoogste plaatsen in het Federale Bestuur. Ze werken samen met 'geleidegeesten en mediums' en gebruiken astrologie en numerologie. De geleidegeesten vertellen hen wat te doen, en het geheel is georchestreerd op de hoogste spirituele niveau's. Elke operatiebasis is bedekt. Ze hebben aan alles gedacht"."Wie zal het feitelijke oppikken doen? Buitenlandse 'politiemannen' (Verenigde Naties Interne Veiligheids Troepen). Meer dan 30 buitenlandse militaire bases onder de Verenigde Naties vlag zijn reeds opgezet in Amerika, allen met de goedkeuring van speciale benoemden in hoge regeringsposities. Deze bases zijn reeds bemand met meer dan 1 MILJOEN troepen uit Rusland, Polen, Duitsland, België, Turkije, Engeland, Nicaragua en Aziatische landen. Waarom zijn ze hier? Omdat ze in tegenstelling tot onze troepen (...) geen gewetensbezwaar zullen hebben om op Amerikaanse burgers te schieten wanneer de tijd komt”.

Er zijn meer dan 2000 Russische tanks, militaire trucks en chemische oorlogvoering voertuigen net buiten de Golfpoort, Mississippi. Ze begonnen te arriveren in 1994. Er zijn 180 buitenlandse troepen te Fort Reilly wat aan mij bevestigd is door een Brigadier Generaal. Er zijn 300 die kwamen te Birmingham, Alabama luchthaven in een groot wit Russisch vrachtvliegtuig op 13 december 1995. Met ingang van 1995 waren er meer dan 10.000 buitenlandse troepen te Fort Chafee, Arkansas die naar verluidt voorbereidingen treffen voor 20.000 'gedetineerden'. Dit geschiedt door het hele land.Duitse troepen zijn te Holloman Luchtmacht Basis in New Mexico, Wright-Patterson Luchtmacht Basis in Ohio, en Fort Hood, Texas. Chineese troepen zijn te Long Beach Marine Station in California. Er zal geen toekomstige gebeurtenis plaatsvinden waarbij de binnenvallende troepen zich zullen vertonen. Ze zijn al hier! Wanneer de staat van beleg uitgevoerd wordt zullen deze buitenlandse VN troepen toezicht houden op ons land en de plannen uitvoeren van de Nieuwe Wereld Orde". Iemand ging naar Holloman Air Force Base in Alamagordo, New Mexico, waarvan gezegd wordt dat er Duitse militaire troepen zijn. De persoon kwam een Duitse soldaat tegen die zich liet interviewen. De soldaat liet zich allerlei vragen stellen, totdat hem onomwonden gevraagd werd: "Wordt u getraind om Amerika's straten te bezetten wanneer de Staat van Beleg afgekondigd wordt?". Direct stak de soldaat zijn hand op, ging weg en zei geen één woord meer. De juiste vraag was gesteld...VN voertuigenDe VN is sterk betrokken bij de concentratiekampen. Zo levert deze Nieuwe Wereld Orde organisatie allerlei voertuigen.De "resisters" worden gemarteld en gedood, Michael Maholy, een man die 20 jaar voor de CIA/Marine Inlichtingen werkte sprak de volgende woorden, die onafhankelijk bevestigd zijn door ene Elaine Knost, een voormalig CIA moordenaar):

"Oh, ieder van ons in de inlichtingendienst weet van de concentratiekampen en hun doelen. Wij ALLEN weten dat ze er zijn om EEN EIND TE MAKEN AAN DEGENEN DIE ZICH VERZETTEN TEGEN DE NIEUWE WERELD ORDE ONDER DE STAAT VAN BELEG"Onder "degenen die zich verzetten" worden de volgende groepen mensen beschouwd:- Een Christen- Een Constitutioneel- Een Patriot- Een wapeneigenaar die weigert zijn wapens in te leveren- Een ieder die zich wil houden aan het concept van nationale soevereiniteit en het concept van de Verenigde Naties wereldregering verwerpen
- Radiomakers, lectuurverspreiders, auteurs en Christenleiders die publiekelijk tegen de Nieuwe Wereld Orde ingaan (één van de bekendste Amerikanen die publiekelijk ingaat tegen de Illuminati is Alex Jones).Miljoenen Amerikanen staan reeds op de lijst voor executie in de kampen. Men kijkt naar zaken als: "ben je een lid van een militaire groep?", "hoeveel wapens heb je?", "wie is je leider?", "wie is de leider van je gemeente?", "hoeveel behoren er tot je gebedsgroep?" enzovoort.Voormalige CIA planners van de Nieuwe Wereld Orde hebben bevestigd dat wie eenmaal in kampen terecht komen brutaal verkracht, gemarteld en gedood kunnen worden. Denkt u niet dat dit soort dingen alleen in de Tweede Wereldoorlog gebeurden of in een dictatuur als Noord Korea. Alleen al de nieuwsberichten van de afgelopen jaren hebben duidelijk aangetoond hoe wreed de zogenaamde 'beschaafde' Amerikaanse en Engelse militairen omgaan met gevangen genomen Irakezen. Vele medewerkers in de concentratiekampplannen zijn Mind Controlled en hebben er geen enkele moeite mee om te moorden en te misbruiken.De volgende foto van de Amerikaanse Guantánamo Bay gevangenis in Cuba (waar velen gevangen zitten zónder eerlijke rechtsgang) doet niet vermoeden dat de gevangenen vriendelijk behandeld worden...:

Een persoon die gewerkt heeft met militaire planners voor de Nieuwe Wereld Orde heeft het volgende toegegeven:

“Wij zaten te discussiëren over hoe lang we het leven kunnen verlengen van gearresteerde Christenen onder marteling, totdat ze uiteindelijk de laatste adem uitblazen. We kwamen op 11-13 dagen". Ook voormalige satanisten hebben herhaaldelijk bevestigd dat Christenen de grootste tegenstanders zijn voor de Nieuwe Wereld Orde, omdat ze niet mee willen gaan in de verering van 'Lucifer'. Daarom worden speciaal de Christenen gehaat.Er zijn vele ondergrondse militaire bases in Amerika. Mensen die niet gemakkelijk hun verzet opgeven in de "gewone" kampen, zullen waarschijnlijk naar deze ondergrondse territoria gaan waar er met hen geëxperimenteerd zal worden door folteringen, totdat ze sterven”.Gevangenisboxen en guillotines voor ChristenenDiverse vrachtwagens met gevangenisboxen hebben moderne guillotines erin bevestigd. Hieronder ziet u zo’n vrachtwagen met gevangenisboxen (zonder guillotines):

Het is geen toeval dat presidenten als Clinton, Bush senior en Bush junior banden aangaan met China. Dit land voorziet namelijk in laadcontainers die dienen als gevangenisboxen met boeien en guillotines erin. Voor de buitenwereld lijken deze gevangenissen dan ook niet verdacht. Er zit geen raam in en ze lijken op andere containers die achterop vrachtwagens geladen kunnen worden.

Voormalig CIA Nieuwe Wereld Orde planner Elaine zegt over de guillotines: "Ik ben naar de fabricage vestiging in Japan geweest waar ze gemaakt worden. En ik heb gestaan op de laadhavens van San Diego toen ze uitgeladen werden om gedistribueerd te worden door Amerika. Ik verheugde mij, want ik wist waar ze voor gebruikt zouden worden: een einde maken aan Christenen die in de weg staan van onze Nieuwe Wereld Orde!".

Engeland (en Europa) veiliger dan Amerika?Een persbericht uit The Evening Standard van 7 September 2003:Stadsmassa evacuatie opgesteldPlannen zijn opgesteld door de Regering voor een massa evacuatie van Londen in het geval van een terroristische aanval, zo is gerapporteerd.Uitgelekte documenten beschrijven hoe woonachtigen kunnen worden samengebracht in "rust en ontvangstgebieden" in de thuisgebieden.Het noemt Canary Wharf, Heathrow, Westminster, Whitehall en de Stad (Londen) als mogelijke doelen.

Conclusie

De kampementen die over heel Amerika verspreid zijn, worden voorbereid voor de Nieuwe Wereld Orde, om de mensen gevangen te nemen die de plannen van de Illuminati in de weg staan en ze te mishandelen en om te brengen ter zake van populatiecontrole. De Amerikaanse regering, de CIA, de FEMA, de VN en vele andere organisaties, landen en regeringsleiders zijn actief (en in uiterst geheim) betrokken bij deze plannen.

Voor meer info en foto's: http://www.stormwaarschuwing.nl/concentratiekampen.html
Bronnen/referenties:http://www.prolognet.qc.ca/clyde/camp.htmhttp://www.cephas-library.com/martiallaw/martial_law_is_the_church_prepared.html
reageer bewerk geef kudos verstuur kopieer bekeken x 29

Het gevaar van de mondex bio-chip RFID chips 12 Juli 2008 20:27:50

Mondex is een specifieke smart card, die werd ontwikkeld door Engeland's National Westminster Bank in 1990. Het ontwerp was bedoeld om te dienen als elektronisch geld of een virtuele elektronische portemonnee. Elke hoeveelheid geld kan worden overgedragen aan de Mondex chipkaart. MasterCard internationale gekocht controlerende belang in de onderneming als gevolg, Mondex International, in 1997 toetreden tot deze bedrijven als AT & T en Wells Fargo in de uitoefening van deze geavanceerde technologie.

Het ontwerp van een Mondex chipkaart maakt het mogelijk de eindgebruiker tot de overdracht van middelen langs elektronische weg op de kaart en dan gebruik maken van de Mondex smartcard aankopen te doen aan de totale contante waarde gehouden op de kaart. Mondex smart cards in een elektronische betalingssysteem gebruik te maken van alle mogelijkheden van smart card technologie. De Mondex smart card kan een handig alternatief voor cash.
Hoewel het model is vijf jaar oud op het tijdstip, de Mondex chipkaart daadwerkelijk werd gelanceerd in 1995 - twee jaar vóór MasterCard nam de macht over van de technologie.
De banken die momenteel de Mondex smart card omvatten National Bank of Canada, Scotiabank, Canada Trust, Bank of Montreal, Le Mouvement des Caisses DESJARDINS, en Toronto Dominion Bank. Met zoveel gerespecteerd kredietinstellingen banking op het idee, de Mondex smart card is de moeite waard een kijkje.

De Mondex chipkaart heeft de mogelijkheden tot het maken van kaart-to-kaart die de overdracht niet mogelijk is met standaard krediet-en debetkaarten. Wanneer u gebruik maakt van een creditcard of betaalpas een aankoop te doen, communicatie is nodig tussen de bank en uw kaart. Echter, Mondex kaarten bevatten een ingebouwde microprocessor, met geavanceerde encryptie-methoden en fraudebestendige hardware ontworpen om hen te beschermen tegen hackers. Het vermogen van de Mondex smart card offline transacties te doen: ze zijn minder afhankelijk van dure netwerk infrastructuur, vermindering van de transactiekosten. Offline transacties kan lijken anoniem, maar ze daadwerkelijk worden opgenomen in het digitale geheugen van de microprocessor van de kaart terug te vinden zijn en blijven de volgende keer dat de kaart wordt gebruikt bij een geldautomaat, of zo snel als de detailhandelaar upload transactie gegevens naar de bank computer.

Een belangrijk nadeel met Mondex is dat transacties niet echt anoniem. In tegenstelling tot de pre-paid telefoon kaarten, die eveneens zijn gebaseerd op de smart card technologie, kun je niet kopen een Mondexkaart zonder uw identiteit. Elke kaart heeft een uniek identificatienummer waarmee de eigenaren gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd. Mondex smart cards zijn niet zo succesvol als aanvankelijk was voorspeld. Klanten zijn niet bijzonder tevreden over de kaart en zijn diensten. In tegenstelling tot een krediet-of debetkaart, je geld kan worden verloren als je moet verliezen Mondex een smart card. Losing een Mondexkaart is net als verliezende een portemonnee vol contanten. Met een credit card bent u beschermd tegen een verlies van meer dan $ 50 dollar. Deze bescherming is momenteel niet beschikbaar met een Mondex chipkaart.

Volgens de Mondex smart card systeem is volledig te controleren. Er is een logboek bij van de tijd, datum, bedrag, en de deelnemers van elke transactie die een obstakel voor de privacy van de gebruikers. Technisch echter Mondex kan geen aanspraak op een volledig controleerbaar systeem. Na een aantal transacties, overflow kan optreden als gevolg van de beperkte geheugen in de Mondex smart-cards. Dit betekent dat belangrijke gegevens verloren kunnen gaan voordat Mondex in staat is op te halen. Critici zeggen dat dit verlies van gegevens is een kritische ontwerp fout waardoor het moeilijk voor Mondex aan betrouwbare detectie van fraude.
Hoewel Mondex smart cards zijn niet honderd procent veilig zij bezitten het vermogen te dulden kleine fraude verlies.

Mondex is van mening hun elektronische betalingssysteem is veilig. Zij zijn ervan overtuigd dat critici die zijn stem bezorgdheid over veiligheidskwesties hebben het mis en verkeerd geïnformeerd. Misschien is het gebruik van een Mondex smart card, hangt af van een persoonlijke niveau van vertrouwen.

reageer bewerk geef kudos verstuur kopieer bekeken x 29

'Bilderbergers willen microchip in iedere Amerikaan' RFID chips 12 Juli 2008 20:14:44

11 juni 2008

Op de recente Bilderberg-conferentie in Virginia zou een plan besproken zijn om iedere Amerikaan te voorzien van een microchip. Dit meldt de bekende Bilderberg-'detective' Jim Tucker, die al vaker met betrouwbare, uitgelekte informatie van eerdere Bilderberg-plannen naar buiten kwam.

De microchip zou bedoeld zijn om een nieuwe vorm van opkomend terrorisme te bestrijden, nl. die gepleegd gaat worden door 'blondharige, blauwogige blanken'. Terroristische organisaties zouden westerlingen aan het recruteren zijn, omdat deze totaal niet opvallen tussen de bevolking.

Om de implantatie van de chip aanvaardbaar te maken, zouden de Amerikanen gewezen worden op de voordelen in het geval van bijvoorbeeld een ongeluk. Medici zouden onmiddellijk alle relevante medische informatie over de gewonde persoon kunnen aflezen uit een geimplanteerde chip.

Verder zouden de Europese vertegenwoordiger op de conferentie niets zien in een oorlog tegen Iran. Minstens 90% van de Europeanen zou er tegen zijn. Eén Europese vertegenwoordiger sneerde op de vraag van een ander waar die Iraanse kernwapens dan verborgen zouden zijn: 'Waarschijnlijk in het graf van Sadam Hussein.' Ondanks de Europese oppositie zou de Amerikaanse regering nog steeds overwegen om Iran aan te vallen vóórdat president Bush het Witte Huis verlaat.Tevens werden de hoge olieprijzen besproken. In 2005 besloten de Bilderbergers dat de olieprijs moest gaan stijgen van amper $40 naar $105 eind dit jaar. John Tucker kwam destijds met deze informatie naar buiten en dit bleek volledig te kloppen. Meer nog: de Bilderbergers vonden dat de verwachtte prijs deze zomer, namelijk $150 per vat, niet verder zou mogen stijgen en daarna weer wat zou kunnen gaan dalen.

Twee dagen na de Bilderberg conferentie sprak president Bush de noodzaak uit voor een sterke dollar en zinspeelde FED-president Bernanke op een mogelijk hogere rente. Gevolg: de olieprijzen daalden onmiddellijk, precies zoals eerder op de conferentie was afgesproken.

door Xander (http://weeswaakzaam.punt.nl)

Bron: Prison Planet
reageer bewerk geef kudos verstuur kopieer bekeken x 23

Big Brother is watching you! Totale controle 12 Juli 2008 20:06:27

Nederlanders zijn over het algemeen erg nuchter qua denkwijze. Eigenlijk zelfs té nuchter, vooral op het gebied van samenzweringstheorieen en Big Brotherpraktijken. Vaak zegt men dingen als jullie zien ze vliegen" of "het zal allemaal zo'n vaart niet lopen". En mocht het een en ander dan alsnog uitkomen dan denken de mensen nog steeds dat ze dromen. Men heeft eigenlijk zeer weinig weet van verschillende zaken of wil de waarheid niet onder ogen zien. Na het lezen van dit artikel slaapt u misschien wel wat minder, maar hoe diep is het konijnenhol? Neem de blauwe pil en sla dit artikel over, of neem de rode en step in de wereld die Big Brother heet.
1984De meeste mensen reageren met "dat is toch een tv-programma" als men praat over Big Brother. Het is eigenlijk een slimme methode van onze overheid en televisiemakers om een rookgordijn op te laten en de hele Nederlandse bevolking te doen geloven dat dit slechts een tv-programma is. De meesten die het boek hebben gelezen weten wat ik bedoel. In 1948 schreef George Orwell een roman genaamd 1984. In dit boek stelde Orwell zich de toekomst voor in het omgedraaide jaar 1984. Een toekomst waarin niemand meer vrijheid heeft, geen vrijheid van meningsuiting, want dan getuig je geen liefde aan Big Brother en komt het ministerie van liefde je ophalen en zal niemand ooit nog lets van je vernemen. Een maatschappij waarin op elke hoek van de straat en bij iedereen in de woning een camera en microfoon hangen. Een maatschappij waarin steeds opnieuw het verleden wordt vervalst door het ministerie van waarheid. ledereen zag dit, maar niemand durfde te reageren, bang om voorgoed te verdwijnen. Een maatschappij waarin de gedachtenpolitie iedereen arresteert waarvan men dan ook maar enigszins een klein vermoeden heeft dat men anders denkt. Het zogenaamde misdenken. Een maatschappij waar men iedere dag de nodige porties propaganda voorgeschoteld krijgt en waar men door deze beelden een haat heeft gekregen tegen alles wat indruist tegen Big Brother. Waarom? Gewoon, omdat Big Brother het zegt. Big Brother kent de waarheid en wij schapen zullen volgen.
Het hedenKijken we naar onze huidige maatschappij dan zien we dat George Orwell gelijk heeft gekregen. Het is zelfs vele malen erger dan velen van ons geloven. Big Brother is niemand minder dan de Nieuwe Wereld Orde. Deze nieuwe wereldorde bestaat uit een groot aantal industrielen. Wie deel uitmaken van dit machtige syndicaat is natuurlijk een groot raadsel, maar in ieder geval zijn dat mensen als George Bush, de Israelische president Olmert en een aantal andere machtige wereldleiders. Vergezocht? Wel eens nagedacht over het nut van het binnenhalen van allochtonen? Deze mensen worden nog altijd naar ons land gehaald. Zelfs al komen zij waarschijnlijk nooit aan een baan. Het is de taak van de Nieuwe Wereld Orde om een tweestrijd gaande te houden tussen verschillende volkeren. Verdeel en heers is hun lijfspreuk. De lonen kunnen lager omdat er op elke baan meer dan 100 mensen solliciteren. De huren kunnen zo hoog mogelijk zijn, want er is een woningnood. In de wereld waarin wij leven is de vrijheid van meningsuiting al afgeschaft. Democratie bestaat alleen maar voor mensen die het eens zijn met de Nieuwe Wereld Orde. Mensen die tegen het regime indruisen worden gebroodroofd en financieel kort gehouden en als dat niet helpt opgesloten. Het liefst zou men ons ketters van de huidige tijd op de brandstapel gooien, maar helaas voor de dames en heren NWO leven we niet meer in de middeleeuwen. Men heeft op een handige wijze bereikt wat men al tientallen jaren wilde, namelijk onder het mom van terreur zich meer middelen verschaffen om de individuele vrijheid in te perken. De domme bevolking kiest er momenteel zelf voor. Wat betreft het cameraverhaal, satellieten kunnen op 30 cm precies zien wat er gebeurt, zelfs door muren heen. Dit is een zeer dure oplossing en men is op dit moment bezig om op elke hoek van de straat een camera te plaatsen. Onze mobiele telefoons zorgen ervoor dat we altijd en overal waar te nemen zijn en de zo geliefde navigatiesystemen in de auto zorgen ook dat onze bewegingen tot op de meter te volgen zijn. Alhoewel dit over een tijd niet eens de methode van de toekomst zal zijn. Een proef met een zwarte doos in auto's bij jonge automobilisten is al gestart en als deze aanslaat, zal iedere automobilist verplicht worden een zwarte doos in de auto te hebben. Dit onder het mom van verkeersveiligheid. Telefoons en internet worden massaal afgetapt. Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom alle dataencryptiesystemen Israelisch zijn? En alle gratis e-mailadressen, Amerikaans of Israëlisch? Hotmail (Microsoft, dus Amerikaans), Gmail (Amerikaans) en ZZN (Israelisch) worden heel handig gebruikt. Vooral die met grote opslagcapaciteit zijn erg geliefd, want hoe meer mail je opslaat, hoe meer er te controleren valt.
MicrochipsMen heeft in de Verenigde Staten al een chip uitgevonden die gemakkelijk in de huid in te planten is en zich gemakkelijk voedt met de 1,5 volt die de mens in zich heeft. En Kodak ontwikkelde recentelijk een eetbare microchip die, naar zij zelf zeggen, gebruikt zal gaan worden "om de inname van medicijnen in de gaten te houden". Hitachi ontwikkelde een microchip ter grootte van de fractie van een haar; deze kan door de lucht worden verspreid. Nog even en de beveiligingscamera's, zwarte dozen en navigatiesystemen zijn helemaal niet meer nodig, de mens zelf wordt dan een wandelende zendmast! En dit alles wordt aan de burger verkocht als terrorismebestrijding en veiligheid en de burger vreet alles. Hoe lang zal het duren voordat, in het kader van veiligheid, mensen hier zelf voor gaan kiezen? Laten we hopen dat de mensen dit gaan inzien voordat de Orwelliaanse nachtmerrie werkelijkheid wordt en we allemaal gechipte, slaafse, van Burger Service Nummer voorziene industriele eenheden zijn die geen ander doel dienen dan te springen wanneer de meesters aan onze touwtjes trekken.
GeschiedenisvervalsingOok is het zo dat de waarheid constant wordt vervalst. Men probeert onze wortels met onze voorvaderen, onze grond en onze tradities door te snijden en van alle mensen ver-Amerikaansde brave wereldburgers te maken. Dit om de reden dat ontwortelden gemakkelijker kapitalist worden en zich de materialistische anticultuur eigen maken die de NWO propageert. Mensen zonder verleden hebben geen toekomst. Mensen die niet terug kunnen vallen op de waarden en normen, de leefwijze, cultuur, religie en tradities van hun voorouders zijn ontheemden, die overal en voor ieder doel ingezet kunnen worden om voor hun meesters te werken als slaven op de wereldplantage. Elke dag opnieuw moeten we de propaganda aanzien van de NWO. Men heeft een haat gecreeerd bij de bevolking, een haat tegen andersdenkenden. Want andersdenkenden zijn de enigen die hun mond open doen en dat zullen zij blijven doen. Intussen gaat de leugenmachine van het huidige ministerie van waarheid gestaag verder. En haten de mensen ons andersdenkenden. Waarom? Gewoon, omdat Big Brother het zegt. Big Brother kent de waarheid en wij schapen zullen volgen.

Bron: http://www.geenflauwekul.nl
Website: http://www.geenflauwekul.nl/index.php?option=com_c


Hoe het CDA aanstuurt op een controlestaat.

Totale controle 07 Juli 2008 23:33:00
Hoe het CDA aanstuurt op een controlestaat.

Alea iacta est, de prijswinnaar is bekend. De politieke partij die het meest aanstuurt op een controlestaat is het CDA. Beslissende factor is het wetsvoorstel dat het CDA, bij monde van Kamerlid Sybrand van Haersma Buma, indient over het afnemen en opslaan van DNA-fingerprints van omstanders en buurtbewoners, als er in de buurt een halsmisdaad gepleegd is[1]. Weigeraars moeten worden bestraft, want “Iedereen vindt het een burgerplicht, behalve de mensen die wat te verbergen hebben”. Principes? “Die mogen geen rol spelen bij moord, doodslag of verkrachting”.

Tot zover de opvatting “onschuldig tot het tegendeel bewezen is”. Het CDA degradeert iedereen tot een potentieel verdachte, had je maar niet per ongeluk in de buurt moeten zijn.Ik vraag mij af, hoe zou de heer van Haersma Buma tegen de doodstraf voor halsmisdadigers staan? Zouden zijn principes er dan wel toe doen? Diezelfde Sybrand van Haersma Buma schrijft op zijn weblog “Vrije Meningsuiting is een verantwoordelijkheid”[2] en wil de extreemrechtse groep Blood&Honour verbieden[3]. Het allermooiste is dat mijnheer van Haersma Buma het kunstenaarsmanifest voor de vrijheid van meningsuiting, opgesteld door onder andere Hans Teeuwen en PvdA’er Eddy Terstall, “schadelijk vindt”, omdat het “impliceert dat er twijfels bestaan over dit grondwettelijke recht”[4]. Ik citeer uit het Trouw-artikel:“Het manifest is bovendien overbodig, stelt Buma. „Alle parlementariërs en bewindslieden hebben de eed afgelegd dat ze trouw zijn aan de Grondwet, en dus pal staan voor die vrijheid van meningsuiting. Die vrijheid is een even ononderhandelbaar recht als gelijkheid van burgers.” Hij sluit af met het welbekende CDA-cliché: “mensen moeten elkaar niet onnodig kwetsen”. Onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting. Hoe duidelijk wil je het hebben?
Mijnheer Buma staat niet alleen. Ook het CDA zelf heeft het niet op met uw (bewegings)vrijheid. Zo nam het kabinet nam geen politieke verantwoordelijkheid voor de schok die door de samenleving heen ging, door de intimiderende arrestatie van cartoonist Gregorius Nekschot. Integendeel: de hoogste verantwoordelijke politieke factor, de minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin (CDA), wist de zaak zo recht te praten dat zelfs de Partij voor de Vrijheid zich naderhand koest hield.

Het CDA, pardon, het Kabinet Balkenende 4, heeft tevens de mogelijkheden onderzocht om Geert Wilders’ Fitna van tevoren te verbieden (Censuur! Mijnheer van Haersma Buma, eed, trouw, Grondwet?). Kers op de taart was de uitspraak van Jan Peter Balkenende, voor de publicatie van Fitna: “Vrijheid ontslaat niemand van verantwoordelijkheid”. In dit geval politieke geheimtaal voor “je mag best wat zeggen, maar als je ons benadeelt moet je je bek houden, en anders zelf de consequenties dragen”.
Als wij wat verder in de tijd terug gaan, zien wij een ChristenUnie en een CDA die de film Deep Throat wilden verbieden. Dit gebeurde pas nadat het CDA u een tweede referendum afnam (nouja, technisch gesproken lieten zij de keuze voor een referendum afhangen van de PvdA, die vervolgens door CDA-druk tegenstemde). Als laatste wil ik u erop attenderen dat het CDA met de VVD (die zichzelf graag “liberaal” noemen) aan de wieg stonden van de WID. Juist, de Wet op Identificatieplicht. Kan hier wat tegen gedaan worden? Komt er een tegenbeweging? Jazeker, de plannen liggen al klaar. Deze zal ik te zijner tijd publiceren, tot die tijd vraag ik u geduld te hebben.

Nick Vollebergh
nickvollebergh@gmail.com
1.http://www.telegraaf.nl /binnenland/1396730/__Ook_dna _van_buren_na_moord__.html?p=3 ,1
2.http://haersma.cda.nl/home .aspx?ctl=Details&mid=40804 &ItemID=8020&language=nl-NL
3.http://www.nu.nl/news/1623085 /11/CDA_wil_stappen_tegen _Blood_&_Honour.html
4.http://www.trouw.nl/hetnieuws /nederland/article482103.ece /CDA_vindt_manifest_juist _schadelijk
reageer bewerk geef kudos verstuur kopieer bekeken x 29